Een tevreden deelneemster

Lotte Nijzink van SVZW heeft in het najaar deelgenomen aan de tien trainingen van de Meidenvoetbalschool Twente. Dit heeft zij als zeer leuk en positief ervaren en zegt hierover zelf: “Ik vond alle trainingen heel leerzaam en gezellig ook helpen ze je goed met wat je wilt leren en dat is heel fijn!”​​


Het is dan ook niet gek dat Lotte zich inmiddels ook heeft aangemeld voor de Voorjaarsmodule die op vrijdag 11 maart van start gaat. Lotte: “Ik heb me weer aangemeld, omdat me de Najaarsmodule heel goed is bevallen, echt leuke en leerzame trainingen gehad!”Open Training

We zijn blij met deze positieve en enthousiaste reacties van de deelneemsters. Wil jij als voetbalsters kennis maken met de Meidenvoetbalschool Twente? Kom dan op vrijdag 19 februari langs op de gratis Open Training. Aanmelden voor deze training kan nog tot a.s. dinsdag.


Voorjaarsmodule

Geen twijfel en vol motivatie om tien extra trainingen te volgen om jezelf te ontwikkelen? Meld je dan direct aan voor de Voorjaarsmodule via deze link!


We hopen weer veel enthousiaste voetbalsters te mogen verwelkomen die hopelijk allemaal dezelfde positieve ervaring gaan opdoen als Lotte!