Meiden D- & B-toernooi

De Meidenvoetbalschool Twente heeft in oktober 2015 haar eerste meidenvoetbaltoernooi georganiseerd. D-teams uit de regio konden zich hier gratis voor aanmelden en de gehele dag strijden om de titel. BWO (foto) werd uiteindelijk winnaar van deze eerste editie!


Het toernooi was een groot succes en dus voor ons reden om een tweede editie van het D-toernooi te organiseren. Dit toernooi gaat plaatsvinden op donderdag 28 april.


Eerste editie B-toernooi

Op deze dag organiseren we tegelijkertijd de eerste editie van het meiden B-toernooi (7-tegen-7). Naar aanleiding van het succes van het D-toernooi kwamen er vele verzoeken binnen van meiden B-teams. Wij hopen dus ook voor deze categorie een succesvol en mooi toernooi neer te zetten op donderdag 28 april.


Deelname

Beide toernooien worden wederom georganiseerd door de Meidenvoetbalschool Twente en vinden plaats op de sportvelden van v.v. Rigtersbleek in Enschede. Voor de winnende teams zijn er uiteraard weer mooie prijzen te winnen. Deelname aan het toernooi is gratis, maar let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Aanmelden

Aanmelden voor het meiden D- of B-toernooi is vanaf nu mogelijk! Stuur een e-mail naar larissa@meidenvoetbalschooltwente.nl onder vermelding van 'Aanmelding toernooi'. Noteer in de e-mail om welke vereniging en team het gaat. Na aanmelding wordt er een bevestiging van deelname gestuurd en t.z.t. ontvangen de teams gedetailleerde informatie betreffende het programma op deze dag.