De Open Training

Afgelopen vrijdag werd er een Open Training georganiseerd om voetbalsters uit de regio kennis te laten maken met de Meidenvoetbalschool Twente. Zestig deelneemsters gingen deze middag op het hoofdveld van v.v. Rigtersbleek trainen, onder leiding van de trainers van de Meidenvoetbalschool.


Joost du Gardijn: “Ik heb weer veel blije gezichten op het veld gezien en ook na afloop van de training. De reacties van de speelsters en ouders waren zeer positief. We zitten al op 45 aanmeldingen voor de Voorjaarsmodule sinds de training. Mooi om te zien dat er veel talent op de Open Training is afgekomen en dat de voetbalsters ambitieus en enthousiast zijn.”


Meer foto’s van de Open Training zijn te bekijken op onze site, maar uiteraard ook op Facebook!


Wij hopen dat alle meiden een goed beeld hebben gekregen van de meerwaarde voor een voetbalster om te trainen bij de Meidenvoetbalschool Twente. Individuele aandacht, persoonlijke ontwikkeling en techniektraining zijn voor ons belangrijke speerpunten. Lees hier meer over de inhoud van de trainingen tijdens de module.


Voorjaarsmodule

Aanmelden voor de Voorjaarsmodule is nog mogelijk. In totaal hebben we zestig plaatsen beschikbaar, waarvan er op het moment nog minder dan twintig beschikbaar zijn. Twijfel dus niet langer en meld je aan.