De deelneemsters


De aanmeldingen voor de Voorjaarsmodule stromen binnen en het maximale aantal van 65 deelneemsters is bijna bereikt. Een record voor Meidenvoetbalschool Twente! We hebben namelijk nu al meer deelneemsters dan tijdens de Najaarsmodule. Er zijn op dit moment nog maar tien plaatsen beschikbaar voor voetbalsters die zichzelf willen ontwikkelen en verbeteren. Twijfel dus niet langer en meld je aan op onze homepage.


LEEFTIJDEN

Tot nu toe hebben we aanmeldingen in alle leeftijdscategorieën en kunnen we daarom gelukkig weer mooie teamindelingen maken. Alle voetbalsters worden in groepen van circa tien verdeeld, zodat iedereen individueel voldoende aandacht krijgt van de twee trainers. Op dit moment hebben we circa 23 meiden onder de tien jaar, 9 meiden tussen elf en twaalf jaar, 13 voetbalsters tussen dertien en veertien jaar en tien meiden die ouder zijn dan veertien.


De teamindeling vindt allereerst plaats op basis van de leeftijden. Bij de eerste training wordt gekeken of er op basis van het niveau nog wijzigingen plaatsvinden in de verdeling van de teams.


VERENIGINGEN

De aanmeldingen voor de Voorjaarsmodule komen uit de gehele regio. We hebben onder andere aanmeldingen van speelsters van de volgende amateurverenigingen: Achilles ’12, Bon Boys, EMOS, Excelsior, Sparta Enschede, SVZW, Tubanters, HVV Tubantia, KOSC, LSV, KVV Losser, Juventa ’12, Rigtersbleek, sc Overdinkel, VIOS Beltrum, Luctor et Emergo, EMOS, BWO, Vogido, Excelsior ’31, Wilhelminaschool en WVV ’34.


STEM OP JE FAVORIETE CLUB

In de Najaarsmodule hebben we de speelsters onderverdeeld in de volgende teams: FC Twente, Arsenal, Wolfsburg en Olympique Lyon. Ditmaal hebben de deelneemsters zelf een stem! Laat ons weten wie jouw favoriete club is en misschien is dat wel de nieuwe teamnaam voor één van de groepen in de Voorjaarsmodule! Stemmen kan door hier te klikken.


v. Vorden.