“Top voetbalschool! Een echte aanrader!”

We hebben de deelneemsters van de Najaarsmodule gevraagd wat ze vonden van de tien trainingen die ze in 2015 hebben gevolgd. De helft van de voetbalsters, bestaande uit meiden van de verschillende verenigingen uit de regio en in alle leeftijden, hebben de vragenlijst ingevuld en de resultaten waren zeer positief. Hieronder een korte weergave van de resultaten.


De deelname werd met een gemiddelde van 8,7 beoordeeld. De trainingen waren leuk, leerzaam, interessant en gevarieerd. “Ik vond het super!”, “Ik vond het gaaf om veel dingen met de bal te doen” en “Het is elke week wat anders, dus altijd leuk en gevarieerd” waren de reacties van de voetbalsters. Uiteraard waren ook enkele wensen en tips van de voetbalsters over de invulling van de trainingen en die nemen wij zeker mee richting Voorjaarsmodule die volgende week van start gaat.


“Ik heb al die weken genoten van de trainingen”


De trainers zijn betrokken, enthousiast en ervaren volgens de meiden die de vragenlijst hebben ingevuld. De beoordeling voor de trainers was een gemiddelde van eveneens een 8,7! Niet alleen de trainers werden met een zeer ruime voldoende beoordeeld, maar ook de trainingsfaciliteiten en trainingsmaterialen. Ook in het voorjaar worden de trainingen weer afgewerkt op het sportpark van v.v. Rigtersbleek en, volgens de respondenten, dus een uitstekende locatie om te werken aan het ontwikkelen van je voetbalkwaliteiten.


“Dé mogelijkheid om individueel je aandachtspunten te kunnen verbeteren”


Dat de speelsters zich hebben ontwikkeld als voetbalster blijkt ook uit de resultaten. Alle respondenten geven aan zich te hebben ontwikkeld op het gebied van techniek, voetbalinzicht en balbeheersing. Ook is bij sommige speelsters de conditie verbeterd. Alle deelneemsters zijn in ieder geval unaniem: ik heb als voetbalster iets geleerd door deel te nemen aan de Najaarsmodule van de Meidenvoetbalschool Twente! Ze zijn het erover eens dat de tien trainingen een toegevoegde waarde is geweest voor hun als voetbalster.


“Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren én mijn baltechniek te verbeteren!”


Het is dan ook niet vreemd dat alle respondenten andere voetbalsters adviseren om deel te nemen aan een module én dat het zeer waarschijnlijk is dat ze allemaal in de toekomst weer willen deelnemen.


“Een keer extra per week trainen is heerlijk! Ook leer je er veel op basis van techniek en dat is altijd goed. Erg tevreden en genoten van de eerste 10 trainingen!”


Op vrijdag 11 maart gaat de twee module van start, waarbij we weer 65 deelneemsters de kans bieden om zich te ontwikkelen en samen met andere meiden een extra voetbaltraining te volgen. De aanmeldingen tot nu toe bestaan uit deelneemsters die de Najaarsmodule hebben gevolgd, maar ook vele nieuwe voetbalsters die hun kans grijpen om zichzelf te verbeteren! Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor de tien trainingen. Twijfel dus niet en meld je aan! Kom ook naar Sportpark Rigtersbleek en train, samen met de andere meiden, om het maximale uit jezelf te halen en een nog betere voetbalster te worden. Aanmelden voor de Voorjaarsmodule kan op de homepage van onze website.