Samenwerking met Twentsche voetbalschool

De Meidenvoetbalschool Twente en de Twentsche voetbalschool gaan samenwerken! De Meidenvoetbalschool Twente is vorig jaar augustus opgericht en heeft inmiddels een succesvolle Najaarsmodule en Meiden D-toernooi georganiseerd voor voetbalsters. De Twentsche Voetbalschool is inmiddels ook een begrip onder voetballers in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar, zowel bij jongens als meiden.


Frank Eulderink, oprichter Twentsche Voetbalschool, en Joost du Gardijn hebben de handen ineengeslagen en gaan voetballers weer iets extra’s bieden. De Twentsche Voetbalschool heeft drie voetbaldagen op het programma staan in de maanden april en mei, de zogenaamde ‘Master of the Ball’. De aanwezigheid van de Meidenvoetbalschool Twente op deze dagen is de eerste stap in de samenwerking tussen beide organisaties.


Op de drie voetbaldagen van de Twentsche Voetbalschool wordt door de Meidenvoetbalschool Twente een meidendemo gedraaid, waarbij de meiden die zich hebben aangemeld, een training verzorgd krijgen door de trainers van de Meidenvoetbalschool. De voetbaldagen van de Twentsche Voetbalschool waarbij de Meidenvoetbalschool Twente aanwezig is zijn de volgende:


Dinsdag 26 april | locatie DOS '37 (Vriezenveen) | klik op de link voor meer info en aanmelding

Maandag 2 mei | locatie v.v. Rigtersbleek (Enschede) | klik op de link voor meer info en aanmelding

Dinsdag 3 mei | WVV ‘34 (Hengevelde) | klik op de link voor meer info en aanmeldingMaster of the Ball

We bieden de kinderen op deze dag onder andere de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste inzichten en trainingen op het gebied van techniektraining in het huidige jeugdvoetbal. De dag zal bestaan uit 3 trainingsblokken van 50 minuten met diverse onderwerpen. Er zal worden getraind met diverse soorten ballen in trainingen en in verschillende wedstrijdvormen. Daarnaast zal deze activiteit bestaan uit een deel wedstrijden spelen met teams. Bovenal beleven kinderen een leuke voetbalactiviteiten en zijn er ook scouts aanwezig. Het Master of the Ball programma wordt in 10 regio’s in Oost-Nederland gehouden.


Belangrijk te vermelden is dat deze dag voor ieder kind toegankelijk is ongeacht in welk team of bij welke club je speelt. De insteek is om alle deelnemers een leuke dag te bezorgen. Kinderen betalen een bedrag van 25 euro en krijgen daarvoor de laatste ontwikkelingen in techniektraining, coördinatie training en diverse partijvormen. Deelnemende kinderen worden om 9.45 uur verwacht en dag duurt tot ongeveer 14.30 uur. Als afsluiting krijgen de kinderen een kleine (techniek) trainingsbal, certificaat van de Twentsche voetbalschool, Voetbalkoffer of rugzak, en een exclusief boek “Voetbal Tip en Trucs” om thuis mee aan de slag te gaan. Jaarlijks nemen er ongeveer 1000 kinderen deel aan onze voetbal vakantie activiteiten in de hele regio. Bovendien gaan de winnaars door naar de Finale in juni 2016, deze winnaars worden gekozen door scouts van betaald voetbalclubs


Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je tijdig aan voor Master of the Ball.

 

Check hieronder de flyer met meer informatie voor de Master of the Ball voetbaldag bij v.v. Rigtersbleek.