top of page

Laatste kans: aanmelden toernooien

Op donderdag 28 april organiseren wij met de Meidenvoetbalschool Twente twee toernooien. In de ochtend nemen meiden D-teams het tegen elkaar op en in de middag is het de beurt aan de meiden B-teams. De toernooien (7-tegen-7) vinden plaats op de velden van v.v. Rigtersbleek te Enschede.


Klik hier voor alle informatie over de toernooien.


Nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Inmiddels hebben we al enkele aanmeldingen mogen ontvangen en zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aan het MD-toernooi kunnen twaalf teams deelnemen en voor MB-teams hebben we in totaal acht plaatsen beschikbaar. Hieronder een overzicht van de teams die zich inmiddels hebben aangemeld.


Aanmelden

Deelname aan het toernooi is gratis. Aanmelden voor het toernooi kan tot uiterlijk 13 april door een e-mail te sturen naar larissa@meidenvoetbalschooltwente.nl

 

Meiden D-teams

Excelsior/STES (MD1 & MD2), Team Meidenvoetbalschool, Sparta Enschede, Achilles '12, BWO, KVV Losser, Sportclub Lochem & v.v. Rigtersbleek. Let op: nog drie plaatsen beschikbaar!

Meiden B-teams

RKVV STEVO, SVZW, v.v. Rigtersbleek, Sportclub Lochem, Avanti Wilskracht & Team Meidenvoetbalschool. Let op: nog twee plaatsen beschikbaar!

bottom of page