Activiteiten meivakantie

In de meivakantie zijn er geen trainingen voor de deelneemsters aan de Voorjaarsmodule. In plaats van de trainingen organiseren we andere activiteiten of zijn we aanwezig bij andere voetbalactiviteiten in de regio.


Meidentoernooien

Aanstaande donderdag vinden er twee toernooien plaats die door ons worden georganiseerd. De tweede editie van het Meiden D-toernooi vindt plaats in de ochtend. Deelnemers aan dit toernooi zijn: BWO, v.v. Rigtersbleek, STES/Excelsior ’31 (MD1 & MD2), CVV Sparta Enschede, KVV Losser, Achilles ’12 én een selectie van deelneemsters aan de Voorjaarsmodule. Om circa 13.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en komen ondertussen de MB-teams binnen. Om 14.30 uur start namelijk de eerste editie van het MB-toernooi. De teams die deelnemen aan dit toernooi zijn: Avanti Wilskracht, STEVO, SVZW, v.v. Rigtersbleek, RKSV Neo, CVV Achilles én ook hier een selectie van deelneemsters Voorjaarsmodule. De toernooien vinden eveneens plaats op het sportpark van v.v. Rigtersbleek in Enschede.


Master of the Ball

In samenwerking met de Twentsche voetbalschool bieden we meiden een training aan tijdens de ‘Master of the Ball’ voetbaldagen in de regio. Op de drie voetbaldagen van de Twentsche Voetbalschool wordt door de Meidenvoetbalschool Twente een meidendemo gedraaid, waarbij de meiden die zich hebben aangemeld, een training verzorgd krijgen door de trainers van de Meidenvoetbalschool. Klik hier voor de data waarop de voetbaldagen ‘Master of the Ball’ plaatsvinden. Hier vind je ook meer informatie over de inhoud van de voetbaldagen.Vrijdag 13 mei

Op 13 mei is de eerstvolgende training van de Voorjaarsmodule. Tijdens deze achtste training is Mike te Wierik, speler van Heracles Almelo, aanwezig als gasttrainer. De verdediger gaat met alle teams verschillende techniekvormen trainen en de speelsters voorzien van handige tips!