Master of the Ball bij DOS ‘37

Vandaag vond de eerste ‘Master of the Ball’ plaats. Een leuke voetbaldag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, georganiseerd door de Twentsche voetbalschool. Daarnaast is ook Meidenvoetbalschool Twente nauw betrokken bij dit voetbalevent, want op drie locaties krijgen meiden speciaal training met elkaar en door de trainers van de Meidenvoetbalschool Twente.

Succesvolle dag

De eerste editie van dit jaar vond plaats bij DOS ’37 in Vriezenveen. Ruim vijftig voetballers, waaronder tien meiden, hadden zich aangemeld en konden op deze dag kennismaken met enkele nieuwe trainingstechnieken. Zo werd er bijvoorbeeld getraind met de Minisoccerbal en de Smartgoals. Om 09.45 uur begon de sportieve dag met een welkomstwoordje en een korte uitleg. Vervolgens gingen de voetballers onder leiding van de trainers het veld op en werd er met behulp van de Minisoccerbal een warming-up gedaan. De deelnemers kregen allen een hesje aan met een nummer en werden verdeeld in groepen. Per groep werden in totaal acht activiteiten afgewerkt en om 14.30 uur werd de dag afgesloten. Ondanks het slechte weer waren de organiseren erg tevreden en wordt er teruggekeken op een zeer geslaagde dag. Er waren vele positieve reacties van de aanwezigen en de kinderen gingen met een tevreden en voldaan gevoel huiswaarts!

De reactie van Joost du Gardijn, oprichter Meidenvoetbalschool Twente, na afloop van de eerste Master of the Ball mét MVST: "Ondanks de regen waren de kids heel enthousiast en hebben ze vol overgave de leuke vormen afgewerkt."

Check hier meer foto’s van de Master of the Ball bij DOS ’37 in Vriezenveen.

Vervolg

De voetbaldag ‘Master of the Ball’ wordt in tien regio’s in Oost Nederland georganiseerd. De winnaars en geselecteerde spelers per locatie worden opgenomen in een talentenpool en mogen in juni deelnemen aan een finale. Volgende week staan er drie Master of the Ball voetbaldagen op het programma, waarbij op twee locaties ook de Meidenvoetbalschool Twente wederom aanwezig is.

Maandag 2 mei | v.v. Rigtersbleek, Enschede (Meidenvoetbalschool aanwezig)

Dinsdag 3 mei | WVV ’34, Hengevelde (Meidenvoetbalschool aanwezig)

Woensdag 4 mei | Juventa ’12, Wierden

Lees hier meer informatie over Master of the Ball én om je aan te melden voor de voetbaldagen van volgende week!