Activiteiten met Twentsche voetbalschool

In de meivakantie hebben we in samenwerking met de Twentsche voetbalschool vier succesvolle voetbalactiviteiten in de regio mogen organiseren. In Vriezenveen (DOS ’37), Enschede (v.v. Rigtersbleek), Wierden (Juventa ’12) en Hengevelde (WVV ’34) waren wij aanwezig bij Master of the Ball. Een eendaagse voetbalactiviteit voor jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar waarbij vele nieuwe trainings- en techniekvormen werden aangeboden. Wij waren blij te zien dat er ook vele meiden aanwezig waren op deze voetbalactiviteit! Het enthousiasme en leergierigheid van alle deelnemers was prachtig om te zien en wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde samenwerking met de Twentsche voetbalschool.

Daarnaast hebben we natuurlijk twee mooie toernooien georganiseerd en ook daar kijken we vol tevredenheid op terug. Onder goede weersomstandigheden, op de prachtige accommodatie van Rigtersbleek en met enthousiaste deelname van teams uit de regio was het een sportieve en gezellige dag! Bekijk hier de foto’s van de meiden D-toernooi en het meiden B-toernooi. Foto's zijn ook te bekijken op onze Facebook-pagina!


In de komende periode gaan we verder met de Voorjaarsmodule. Op vrijdag 13 mei is training nummer acht van de module en naderen we alweer het einde van de in totaal tien trainingen van deze module. In de zomervakantie staan wij niet stil en zijn wij aanwezig bij één van de vier Voetbal & Fun Camps van de Twentsche voetbalschool. Dit camp bestaat uit drie dagen (zonder overnachting) met vele voetbaltrainingen, maar worden er ook andere sportactiviteiten aangeboden én is er een educatief programma in samenwerking met Young Twente University. Het camp waarbij wij aanwezig zijn vindt plaats van dinsdag 16 t/m donderdag 18 augustus op het sportpark van Universiteit Twente in Enschede. Lees hier alle informatie over de Voetbal & Fun Camps 2016.


Bekijk hier meer foto’s van de Master of the Ball bij Rigtersbleek.