Inschrijving Najaarsmodule geopend

Op dit moment zijn we bezig met de laatste trainingen van de Voorjaarsmodule, maar ondertussen kunnen we ook alweer de inschrijving openen voor de Najaarsmodule! Inmiddels zijn we bijna een jaar bezig met de Meidenvoetbalschool Twente en kijken we terug op een mooi, sportief en succesvol seizoen. De Najaarsmodule in 2015 was een succesvol begin met ruim vijftig deelneemsters en dit konden we in 2016 een mooi vervolg geven door ruim zestig deelneemsters te verwelkomen tijdens de Voorjaarsmodule. Daarnaast hebben we twee meiden D-toernooien georganiseerd én de eerste editie van een meiden B-toernooi.


De Twentsche Voetbalschool

Ook hebben we meer ontwikkelingen gemaakt door een samenwerking te starten met de Twentsche voetbalschool, waardoor wij nog meer meiden de kans kunnen bieden om te trainen met meiden en zich als voetbalsters verder te ontwikkelen. De eerste samenwerking was zichtbaar tijdens de ‘Master of the Ball’ op vier locaties en gaat in de zomervakantie verder met onze aanwezigheid tijdens één van de Voetbal & Fun Camps in augustus.
Najaarsmodule Enschede

Voor het nieuwe seizoen zetten wij de Najaarsmodule voort op de vertrouwde locatie in Enschede; Sportpark Rigtersbleek. Eén verandering ten opzichte van dit seizoen is het aanvangstijdstip. Op veler verzoek hebben we het aanvangstijdstip kunnen verplaatsen naar 18.00 uur. Op vrijdag 2 september starten we met een Open Training voor voetbalsters (7 t/m 16 jaar) die nog niet bekend zijn met onze activiteiten. Zij kunnen deelnemen aan de Open Training voor €10,- per persoon*. De Open Training vindt plaats van 18.00 tot 19.30 uur bij v.v. Rigtersbleek.


Op 9 september starten we met de Najaarsmodule. Deze module bestaat uit tien training en de kosten bedragen €105,- per persoon. Op 21 oktober vervalt de training in verband met de herfstvakantie; de laatste training vindt plaats op vrijdag 11 november. Aanvangstijd is dus 18.00 uur. Aanmelden voor de Najaarsmodule bij v.v. Rigtersbleek kan hier.


Najaarsmodule Hardenberg

We gaan de grens over met de Meidenvoetbalschool! Niet alleen in Enschede, maar ook in het Overijsselse Vechtdal gaan we aankomend seizoen een Najaarsmodule aanbieden. Op het sportpark van Hardenberg ’85 gaan we op vrijdag 9 september starten met een Open Training voor voetbalsters (7 t/m 16 jaar) die kennis willen maken met ons. Hiervoor wordt een bijdrage van €10,- per persoon gevraagd*. Op vrijdag 16 september start de Najaarsmodule die bestaat uit negen trainingen. Op 21 oktober vervalt de training in verband met de herfstvakantie; de laatste training vindt plaats op vrijdag 18 november. De aanvangstijd in Hardenberg is eveneens 18.00 uur. Deelname aan de negen trainingen kost per deelneemster €100,-. Aanmelden voor de Najaarsmodule bij Hardenberg '85 kan hier.Let op: er geldt bij alle activiteiten een maximum van 80 deelneemsters.


* De kosten voor de Open Training gelden niet voor de meiden die gaan deelnemen aan Najaarsmodule.

 

Ambassadrice Meidenvoetbalschool Vechtdal

Cheyenne van den Goorbergh, speelsters van FC Twente Vrouwen én Oranje O19, komt uit de gemeente Hardenberg en wordt ambassadrice voor de Meidenvoetbalschool in het Overijsselse Vechtdal. Zij ondersteunt het initiatief van de Meidenvoetbalschool: “Ik vind het goed voor de ontwikkeling van de meiden uit mijn gemeente dat zij nu ook de kans krijgen om bij een Meidenvoetbalschool te trainen. Om bij FC Twente Vrouwen en Oranje te komen heb ik ook altijd hard moeten werken en zo heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken. Ik hoop dat de voetbalsters, mede door deelname aan de Najaarsmodule, uiteindelijk ook hun droom gaan waar maken!”