top of page

Meidenvoetbalschool naar Klarenbeek


Vorige maand kondigde wij al aan dat de Najaarsmodule wederom van start gaat in Enschede en dat we dezelfde trainingsmodule ook gaan aanbieden in regio Vechtbal bij Hardenberg ’85. Hier komt een derde locatie bij!


Op sportpark SC Klarenbeek gaan we op vrijdag 9 september starten met een open training voor voetbalsters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar die kennis met ons willen maken. Hiervoor wordt een bijdrage van €10,- * per persoon gevraagd. We gaan hier een Najaarsmodule aanbieden, bestaande uit negen trainingen. Deze Najaarsmodule gaat van start op vrijdag 16 september en eindigt op 18 november. De aanvangstijd van deze trainingen is 17:45 uur en duurt tot circa 19:00 uur. Deelname aan de negen trainingen kost per deelneemster €100,-**.


Oprichter Joost du Gardijn: “We zijn blij een derde trainingsmodule van de Meidenvoetbalschool te kunnen aanbieden in een nieuwe regio. Klarenbeek bevindt zich in een regio waar het meidenvoetbal populair is en bij SC Klarenbeek wordt al jarenlang op een hoog niveau gepresteerd. Door de trainingsmodule ook hier aan te bieden hopen wij de voetbalsters uit deze regio nog verder te ontwikkelen door hen een extra trainingsmoment te bieden waarbij techniektraining voorop staat.”


Patrick van den Berg gaat de Meidenvoetbalschool in Klarenbeek coördineren. De trainer van FC Twente (meidenafdeling) en Rigtersbleek VR1 verwacht dat de Meidenvoetbalschool in Klarenbeek net zo’n groot succes gaat worden als in Enschede. Patrick: “Het is prachtig dat we op deze mooie locatie tien voetbaltrainingen mogen aanbieden aan de voetbalsters. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het versterken en vergroten van het niveau in deze regio. Ik kijk ernaar uit om met de trainers en meiden aan de slag te gaan en aan het eind van de module te kunnen zeggen dat de deelneemsters zich als voetbalster hebben ontwikkeld.”


Joost du Gardijn is blij in Patrick een ervaren en opgeleide trainer te hebben gevonden die zijn project ondersteunt en gemotiveerd is om er een succes van te maken bij SC Klarenbeek. Daarnaast heeft Joost oud-speelster van FC Twente Lisanne van Gurp benaderd om ook onderdeel uit te maken van het team in Klarenbeek. De 17-jarige voetbalsters die onder andere uitkwam voor Oranje O17 en O19 speelt op dit moment bij VR1 van sc Klarenbeek (1e klasse). Lisanne kijkt ernaar uit om Patrick van den Berg te ondersteunen: “Ik hoop samen met Patrick en de andere trainers de meiden veel te leren, zodat ze zich kunnen verbeteren als voetbalsters. Samen gaan we er leuke en leerzame trainingen van maken voor de meiden. De reden dat ik mij in gaan zetten voor de Meidenvoetbalschool is dat ik graag het meiden- en vrouwenvoetbal onder de aandacht breng, het niveau wil vergroten en de meiden uiteindelijk meer kansen en mogelijkheden wil bieden. Ook in Klarenbeek!”


Al met al veel enthousiasme en motivatie bij de initiatiefnemers om er ook in Klarenbeek een groot succes van te maken. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Meld je dan snel aan voor de Open Training om kennis met ons te maken. Aanmelden voor de negen trainingen van de Najaarsmodule is uiteraard ook al mogelijk. Klik hier om je aan te melden. We hopen veel meiden te mogen verwelkomen op de prachtige nieuwe accommodatie van SC Klarenbeek.


 

* De €10,- ontvang jij retour wanneer jij besluit deel te nemen aan de Najaarsmodule

** Speciaal voor leden van SC Klarenbeek is de introductieprijs €80,-




bottom of page