‘’Geweldige voetbalschool! Het is dan ook een echte aanrader!’’

We hebben de deelneemsters die mee hebben gedaan aan de tien trainingen van de Voorjaarsmodule 2016 een vragenlijst laten invullen. De ruim zestig voetbalsters, bestaande uit meiden van verschillende leeftijden en voetballend bij verschillende voetbalclubs in de regio, hebben wij gevraagd ons te laten weten wat hun ervaringen waren. Hieronder een korte weergave van de antwoorden die zijn gegeven door ruim de helft van de deelnemende meiden.‘’De 10 trainingen vlogen zo voorbij, omdat het zo leuk was.’’


De resultaten over de Voorjaarsmodule waren zeer positief. De deelneemsters vonden over het algemeen de trainingen erg leuk, leerzaam en ze vonden de kwaliteit ervan erg goed.


‘’Ik vond het goede en leerzame trainingen al die weken!’’


Ze waren ook erg tevreden over de locatie in Enschede; het sportpark van v.v. Rigtersbleek. ‘’Het is een heel mooi sportcomplex, met een goed veld waar we op hebben getraind.’’ Ook vonden ze de klantvriendelijkheid, de sfeer en de behulpzaamheid erg goed van het personeel van Rigtersbleek. De trainingen die plaatsvonden op de velden van De Bleek zijn ook erg goed bevallen. De vele verschillende trainingsvormen, waarbij met name techniektraining voorop stond, vonden de meiden super. Veel meiden vonden het met name leuk om ook kennis te hebben mogen maken met de minisoccerbal.

‘’Alles is prima geregeld en ik heb ervan genoten en veel van bijgeleerd.’’


Tijdens de trainingen hebben de meiden te maken gehad met onze grote groep deskundige trainers. De trainers waren volgens de respondenten erg vriendelijk, ze gaven goede begeleiding, waren deskundig, benaderbaar en behulpzaam. Mede hierdoor hebben de meiden zich kunnen ontwikkelen en geven ze aan veel geleerd te hebben tijdens de trainingen.


‘’Veel mensen zeggen dat mijn techniek met grote stappen vooruit is gegaan en daar ben ik erg trots op’’


NAJAARSMODULE 2016

Gezien alle positieve reacties die naar voren kwamen is het ook niet verwonderlijk dat veel meiden aangeven in het najaar graag weer deel te willen nemen aan de trainingsmodule. We hopen dan ook alle deelneemsters weer te mogen verwelkomen. In het najaar kunnen zij zich niet alleen inschrijven voor de module bij v.v. Rigtersbleek, maar is er ook de mogelijkheid om aan de tien trainingen deel te nemen op de velden van Hardenberg ’85 en SC Klarenbeek.“Ga zo door! Het is echt top!’’


Op vrijdag 9 september gaat de Najaarsmodule bestaande uit tien trainingen op sportcomplex Rigtersbleek van start. Een week later op vrijdag 16 september begint de Najaarsmodule ook in Hardenberg en Klarenbeek! Twijfel niet en meld je aan! Kom naar één van deze drie locaties en train, samen met andere meiden, om het maximale uit jezelf te halen en nog een betere voetbalster te worden. Je aanmelden voor deze trainingen kan via deze link. Ben jij nog niet bekend met de Meidenvoetbalschool Twente en wil je eerst kennismaken? Meld je dan aan voor de Open Training! Op alle drie locaties organiseren we deze training voor de voetbalsters die nog niet eerder hebben deelgenomen aan onze activiteiten. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.


De tips en wensen die we van onze respondenten hebben gekregen nemen we uiteraard mee naar de komende Najaarsmodule en we hopen op die manier een nog betere module aan te kunnen bieden. Dit alles met als doel om voor iedereen leuke en leerzame trainingen te organiseren waardoor de meiden zich als voetbalsters verder kunnen ontwikkelen!