Enthousiaste trainers gezocht

De Meidenvoetbalschool Twente organiseert op drie verschillende locaties trainingsmodules voor meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar. Een module bestaat uit tien trainingen op de vrijdagavonden. Kom jij ons team versterken in het nieuwe seizoen?


Doordat we twee locaties hebben kunnen toevoegen én steeds meer deelnemers mogen verwelkomen zijn we opzoek naar enthousiaste trainers en trainsters die ons team komen versterken. Ben jij een enthousiaste voetbaltrainer (min. 15 jaar) met veel motivatie om jezelf te verbeteren en ontwikkelen? Dan ben jij bij ons van harte welkom! Als trainer ontvang je een vergoeding op basis van je ervaring, opleiding en/of diploma. Uiteraard bieden we jou ook de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van ons team als stagiair(e)! Wij zijn namelijk een Erkend Leerbedrijf en bieden jou graag de kans om jezelf binnen ons team van deskundige begeleiders te ontwikkelen.


Wil jij onderdeel uit maken van onze trainersgroep en trainingen leiden bij v.v. Rigtersbleek, Hardenberg ’85 of SC Klarenbeek? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar Joost du Gardijn met daarin je CV en motivatie. Voor vragen kan er ook telefonisch contact opgenomen worden met Joost du Gardijn op nummer 06 2274 8605.