Speelsters FC Twente

Vandaag, vrijdag 16 september, starten de Najaarsmodules in regio Vechtdal en in Klarenbeek. Vorige week begonnen we op deze twee nieuwe locaties met een Open Training en vandaag is de eerste training van de module. Op de velden van v.v. Rigtersbleek in Enschede werd vorige week al gestart met de Najaarsmodule.


De Najaarsmodule bestaat in totaal uit tien trainingen. Tijdens de trainingen staat techniektraining voorop. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.


Meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar gaan onder begeleiding van (oud) FC Twente speelsters en trainers, en andere ervaren trainers, aan de slag om zichzelf als voetbalster te ontwikkelen. Op de eerste training bij SC Klarenbeek en Hardenberg '85 mogen we enkele extra trainsters verwelkomen. Speelsters van FC Twente Vrouwen zijn aanwezig om tijdens de trainingen te assisteren. Na afloop zijn de speelsters daarnaast uiteraard nog even aanwezig voor foto's en handtekeningen.


Op het sportpark van Hardenberg is onze ambassadrice Cheyenne van den Goorbergh aanwezig, samen met teamgenoot Anouk Borgman. Licia Darnoud, Danique de Vree, en Fieke Hendriks (foto) zijn deze avond op de velden van SC Klarenbeek te vinden.


AANMELDEN

Wil jij lastminute nog deelnemen aan de Najaarsmodule bij SC Klarenbeek of Hardenberg '85? Dat kan! Stuur een mail naar joost@meidenvoetbalschooltwente.nl of neem telefonisch contact op (06-22748605).


 

Speelsters FC Twente Vrouwen

Licia Darnoud (16, middenvelder), Danique de Vree (17, keepster) en Fieke Hendriks (17, verdediger) hebben dit seizoen de overstap gemaakt van Jong FC Twente Vrouwen naar FC Twente Vrouwen. Ook maken deze talentvolle speelsters deel uit van jeugdelftallen van Oranje (O16 en O17).


Anouk Borgman (17) begon bij sv Gramsbergen met voetballen en maakte vanuit daar de overstap naar PEC Zwolle. Dit seizoen maakte de verdedigster de overstap naar landskampioen FC Twente Vrouwen. Cheyenne van den Goorbergh (19) is middenvelder van FC Twente Vrouwen én komt daarnaast uit voor Oranje O19. Cheyenne (foto) komt uit de gemeente Hardenberg en is ambassadrice voor de Meidenvoetbalschool in het Overijsselse Vechtdal.