Laatste trainingen Najaarsmodule

De Najaarsmodule loopt ten einde. Op vrijdag 11 november vond alweer de laatste training in Enschede plaats op de velden van v.v. Rigtersbleek. De foto’s van deze laatste training zijn te bekijken via deze link.


Op vrijdag 18 november is ook de laatste training van de Najaarsmodule in Hardenberg en Klarenbeek. Op de velden van Hardenberg ’85 is ambassadrice Cheyenne van den Goorbergh (foto) aanwezig en ook Anouk Borgman van FC Twente Vrouwen is deze training van de partij.
Tijdens de laatste training staat er, zoals inmiddels gebruikelijk, een ander programma klaar voor alle deelneemsters. Er worden leuke oefenvormen toegevoegd, waaronder een trainingsvorm met de smartgoals en ook wordt er een gatendoek van de Meidenvoetbalschool opgehangen waarop geschoten gaat worden. Bij Hardenberg zullen Cheyenne en Anouk een techniekvorm aanbieden en uiteraard kan na afloop van de training een foto en handtekening gescoord worden bij de speelsters van FC Twente.


Voorjaar 2017

Binnenkort worden de data van de Voorjaarsmodule bekend gemaakt én kun jij je ook weer aanmelden via onze site voor tien extra trainingen in het voorjaar bij Hardenberg, Klarenbeek en Enschede.