Inschrijving Voorjaarsmodule geopend


De tien trainingen van de Najaarsmodule zijn alweer ten einde. Op drie locaties hebben we weer met vele meiden mogen werken en ze zichtbaar zien ontwikkelen. De reacties van alle deelneemsters, ook op de nieuwe locaties in Hardenberg en Klarenbeek, waren zeer positief. Alle redenen voor ons om het voort te zetten en ook de Voorjaarsmodule aan te bieden op de drie locaties: v.v. Rigtersbleek (Enschede), Hardenberg ’85 en SC Klarenbeek.


Trainingsmodule

De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de Voorjaarsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar. Een uniek concept in Oost-Nederland waarbij meiden met meiden trainen! Voor alle deelneemsters is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. Tijdens de tien trainingen van de Voorjaarsmodule staat techniektraining voorop. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.


Data

De Voorjaarsmodule gaat van start op vrijdag 31 maart. De module bestaat uit tien trainingen, waarvan de laatste plaatsvindt op vrijdag 16 juni. De trainingen op vrijdag 28 april en 5 mei komen te vervallen in verband met de vakantie. Bij Hardenberg ’85 vindt de training plaats van 18.00 tot 19.15 uur. Op de locaties van v.v. Rigtersbleek en SC Klarenbeek wordt er getraind van 17.30 tot 18.45 uur *.


Kosten

De kosten voor deelname aan de tien trainingen van de Voorjaarsmodule zijn €105,-. Voor de leden van de desbetreffende verenigingen geldt een korting van €20,- per persoon. Daarnaast hebben we een speciale actie voor deze module. Meld jij je namelijk aan samen met een vriendin of teamgenoot dan krijgen jullie beide €5,- korting. Klik hier om je aan te melden.


Groepskorting

Wil jij met het hele team of meerdere speelsters van jouw vereniging deelnemen aan de module? Neem dan contact op met Joost du Gardijn, zodat in overleg gekeken kan worden naar een prijs op maat.


Twijfel niet en zorg dat jij erbij bent in het Voorjaar! Per locatie is er ruimte voor maximaal 60 voetbalsters.

Klik hier om je aan te melden voor de Voorjaarsmodule 2017!
* De tijden van de trainingen op de velden van v.v. Rigtersbleek en SC Klarenbeek zijn nog onder voorbehoud.