Overdinkel & Glanerbrug zijn erbij!

Op vrijdag 31 maart starten we met de Voorjaarsmodule op de velden van Hardenberg ’86, v.v. Rigtersbleek en SC Klarenbeek. Er staan weer tien trainingen op het programma waarbij we meiden met name techniektrainingen aanbieden*. De aanmeldingen stromen inmiddels binnen en we hopen weer met veel enthousiaste meiden aan de slag te gaan in het voorjaar!


In Enschede mogen we in ieder geval twee teams verwelkomen! Sportclub Overdinkel MO11 en Sportlust Glanerbrug MO13 hebben zich aangemeld en gaan gemixt met alle andere deelneemsters zich allen als voetbalster ontwikkelen.


De meiden van Sportclub Overdinkel MO11


Wil jij ook tien extra trainingen in de tweede seizoenshelft? Twijfel dan niet en meld je ook aan voor de Voorjaarsmodule.

Klik hier om je aan te melden.


* Inhoud trainingen

In de vijf kwartier dat er wordt getraind op de vrijdagen hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.