Voorjaarsmodule regio Vechtdal

Trainingsmodule voor meiden in Hardenberg

De Meidenvoetbalschool Twente heeft in het najaar van 2016 voor het eerst haar trainingsmodule aangeboden in de omgeving Hardenberg. Veertig deelneemsters hebben tien voetbaltrainingen gevolgd op de velden van Hardenberg ‘85. Zowel Joost du Gardijn, initiatiefnemer en eigenaar Meidenvoetbalschool Twente, als de deelneemsters en de vereniging waren zeer enthousiast over het aanbod en de resultaten. Redenen genoeg om ook in het voorjaar weer trainingen aan te bieden voor meiden in de regio Vechtdal.


Joost du Gardijn: “In de nieuwe trainingsmodule zullen we de meiden in een prettige leeromgeving op het mooie hoofdveld van onze gastheer Hardenberg ’85 wederom leuke en uitdagende trainingen gaan aanbieden. Hiermee zullen we het niveau van de meiden gaan verbeteren.”


Op vrijdag 31 maart gaat de Voorjaarsmodule van start en worden er in totaal tien trainingen aangeboden die in het teken staan van techniek, spelinzicht en veel persoonlijke aandacht. Elke vrijdag wordt er getraind van 18.00 tot 19.15 uur onder leiding van ervaren voetbaltrainers en –trainsters. Cheyenne van den Goorbergh, speelster van FC Twente Vrouwen, is ambassadrice van de Meidenvoetbalschool Twente en zal ook enkele keren een training verzorgen tijdens de Voorjaarsmodule bij Hardenberg ’85.


Cheyenne: "Om bij FC Twente en Oranje te komen heb ik altijd hard moeten werken en zo heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken. Ik hoop dat de deelneemsters uiteindelijk ook hun droom gaan waar maken!”


Aanmelden

Er zijn nog plaatsen vrij voor enthousiaste speelsters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar die graag tien extra voetbaltrainingen willen volgen in de tweede seizoenshelft om zichzelf te ontwikkelen. Lijkt het jou ook wel wat om samen met andere meiden op het veld werken aan je balbeheersing en techniek? Klik dan snel hier om je aan te melden!