Voorjaarsmodule Klarenbeek

Trainingsmodule voor meiden bij SC Klarenbeek

De Meidenvoetbalschool Twente heeft in het najaar van 2016 voor het eerst haar trainingsmodule aangeboden in de omgeving Klarenbeek. Twintig voetbalsters hebben tien voetbaltrainingen gevolgd op de velden van SC Klarenbeek. Zowel Joost du Gardijn, initiatiefnemer en eigenaar Meidenvoetbalschool Twente, als de deelneemsters en de vereniging waren zeer enthousiast over het aanbod en de resultaten. Redenen genoeg om ook in het voorjaar weer trainingen aan te bieden voor meiden uit de omgeving van Klarenbeek in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar.


Joost du Gardijn: “In de nieuwe trainingsmodule zullen we de meiden in een prettige leeromgeving op het mooie hoofdveld van onze gastheer SC Klarenbeek wederom leuke en uitdagende trainingen gaan aanbieden. Hiermee zullen we het niveau van de meiden gaan verbeteren.”


Op vrijdag 31 maart gaat de Voorjaarsmodule van start en worden er in totaal tien trainingen aangeboden die in het teken staan van techniek, spelinzicht en veel persoonlijke aandacht. Elke vrijdag wordt er getraind van 17.30 tot 18.45 uur onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en –trainsters. Eén van de trainster is oud-speelster van FC Twente Vrouwen, Lisanne van Gurp.


Lisanne: “Het is geweldig dat meiden samen met meiden extra kunnen trainen en zo kunnen groeien als voetbalster!”


Aanmelden

Er zijn nog plaatsen vrij voor enthousiaste speelsters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar die graag tien extra voetbaltrainingen willen volgen in de tweede seizoenshelft om zichzelf te ontwikkelen. Lijkt het jou ook wel wat om samen met andere meiden op het veld werken aan je balbeheersing en techniek? Klik dan snel hier om je aan te melden!