top of page

Voorjaarsmodule Enschede

Trainingsmodule voor meiden bij Rigtersbleek

De tweede seizoenshelft is van start gegaan en over enkele weken gaat ook de Meidenvoetbalschool Twente weer starten met een trainingsmodule op de velden van v.v. Rigtersbleek. Het is inmiddels de vierde keer dat deze module wordt aangeboden in Enschede en kan er dus gesproken worden van een groot succes! De deelneemsters zijn keer op keer zeer enthousiast over het trainingsaanbod en ook de trainers zien na elke module mooie resultaten bij de voetbalsters.


Joost du Gardijn: “In de nieuwe trainingsmodule zullen we de meiden in een prettige leeromgeving op het mooie hoofdveld van onze gastheer v.v. Rigtersbleek wederom leuke en uitdagende trainingen gaan aanbieden. Hiermee zullen we het niveau van de meiden gaan verbeteren.”


De Voorjaarsmodule bij Rigtersbleek gaat van start op vrijdag 31 maart. Er worden in totaal tien trainingen aangeboden die in het teken staan van techniek, spelinzicht en veel persoonlijke aandacht. Elke vrijdag wordt er getraind van 17.45 tot 19.00 uur onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en –trainsters. Eén van de trainster is oud-speelster van FC Twente Vrouwen, Larissa Wigger.


Larissa: “Ik heb de deelneemsters van de voorgaande modules zichtbaar beter zien worden in balbehandeling en passeren."


Aanmelden

Er zijn nog plaatsen vrij voor enthousiaste speelsters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar die graag tien extra voetbaltrainingen willen volgen in de tweede seizoenshelft om zichzelf te ontwikkelen. Lijkt het jou ook wel wat om samen met andere meiden op het veld werken aan je balbeheersing en techniek? Klik dan snel hier om je aan te melden!


bottom of page