Gratis demo-training SC Klarenbeek

StartFragment

Uitnodiging clubs omgeving Klarenbeek voor een gratis demo-training!


Sinds het najaar van 2016 zijn wij ook actief bij sc Klarenbeek en we willen graag kennismaken met de verenigingen in deze omgeving en ons aan de verenigingen voorstellen.


Op vrijdag 24 februari geeft Meidenvoetbalschool Twente daarom een gratis demo-training op de Sportpark De Pauw in Klarenbeek. Graag nodigen wij alle verenigingen uit om hierbij aanwezig te zijn en iedereen is welkom: voorzitter, hoofdjeugdopleiding, trainer van de verschillende meidenteams en trainers van teams met meiden, belangstellende ouders/verzorgers en vrijwilligers.


We starten deze avond om 19.00 uur met een korte presentatie in de kantine. Hierin zullen wij kort aangeven waar wij voor staan, waarom we op een bepaalde wijze trainen én waarom dit aantrekkelijk is voor de voetbalsters . Van 19.30 tot circa 20.15 uur geven we vervolgens een demo-training waarbij de meiden in drie groepen tegelijk getraind worden door onze trainers. Hier kan iedereen uiteraard meekijken, zodat jullie kunnen zien op welke manier we trainen, hoe we de speelsters begeleiden, waarop we coachen en hoe we plezier maken samen.


Na afloop van de training willen we graag nog even samen terugkijken op de avond in de kantine. Hierbij is er uiteraard ook alle ruimte om vragen te beantwoorden. Om circa 20.30 uur sluiten we vervolgens af.


Verenigingen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan Joost du Gardijn.

Voor vragen is hij bereikbaar op 06-22748605.
EndFragment