top of page

UPDATE: Training van Enes Ünal


Op woensdag 8 maart komt Enes Ünal, samen met zijn vriendin Lisa Smellers, naar Rigtersbleek. Vanaf 18.00 uur tot circa 19.00 uur geven ze een training in samenwerking met de Meidenvoetbalschool Twente en Rigtersbleek VR1. Dit alles ter promotie van het meiden- en vrouwenvoetbal bij De Bleek.

Wil jij ook kennismaken met Rigtersbleek en een training krijgen van FC Twente speler Enes Ünal? Dat kan! De training wordt aangeboden aan alle meiden tussen de 7 en 15 jaar oud. Let op: er is slechts plaats voor zestig meiden, dus geef je snel op. Deelname aan de training is gratis.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar joost@meidenvoetbalschooltwente.nl en vermeld hierbij je naam, leeftijd en eventueel de club en het team waar je op dit moment bij speelt. Je kunt je met maximaal twee personen tegelijk opgeven per mail. UPDATE: Aanmelden is niet meer mogelijk. Alle plaatsen zijn inmiddels vergeven. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de training te bekijken op Sportpark Rigtersbleek.

Ünal & Smellers

Dat Enes Ünal goed kan voetballen wisten we natuurlijk al, maar ook zijn vriendin kan een aardig balletje trappen! Lisa Smellers heeft zelf in België gevoetbald en op dit filmpje, die gemaakt is tijdens de vakantie van Enes en Lisa, kun je ze samen aan het werk zien met een bal op het strand.

Twijfel niet en zorg dat jij op 8 maart aanwezig bent tijdens dit unieke moment waarop jij een training krijgt van deze voetballers!

FC Twente TV

De training wordt woensdag opgenomen door FC Twente TV. Er wordt een item gemaakt over de clinic en deze wordt uitgezonden op FOX Sports.

bottom of page