Maak kans op een gratis clinic!

We hebben een speciale actie voor voetbalverenigingen die aan het begin van het seizoen 2017-2018 een clinic willen aanbieden aan haar voetbalsters. Kans maken op deze compleet verzorgde clinic, onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers, is vrij makkelijk.

Facebook

Download één van de afbeeldingen hieronder (kies de locatie die zich het dichts bij jullie vereniging bevindt) en plaats deze op de Facebook-pagina van de vereniging. Tag @MeidenvoetbalschoolTwente in het bericht en zo maken de voetbalsters van de vereniging kans op de clinic! Enkele verenigingen hebben op de Facebook-pagina ook een bericht ontvangen; indien deze gedeeld wordt maakt de desbetreffende vereniging uiteraard ook kans op de gratis clinic!

Twitter

Download één van de afbeeldingen hieronder (kies de locatie die zich het dichts bij jullie vereniging bevindt) en deel hem via deze Twitter-pagina van de vereniging. Tag @meidenvstwente in het bericht en zo maken de voetbalsters van de vereniging kans op de clinic! Enkele verenigingen hebben op het Twitter-account ook een bericht ontvangen; indien deze geretweet wordt maakt de desbetreffende vereniging uiteraard ook kans op de gratis clinic!

Uiterlijk 26 maart maken wij bekend welke vereniging ons mag verwelkomen om de speelsters klaar te stomen voor het nieuwe seizoen!

EndFragment

StartFragment