top of page

Demo-training Enes Ünal


De topscorer van FC Twente, Enes Ünal, bracht op woensdag 8 maart een bezoek aan het sportpark van v.v. Rigtersbleek voor een demo-training. Zestig enthousiaste voetbalsters melden zich aan voor deze bijzondere activiteit die werd georganiseerd door de Meidenvoetbalschool Twente in samenwerking met v.v. Rigtersbleek.

Enes Ünal verzorgde samen met zijn voetballende vriendin, Lisa Smullers, en de trainers van de Meidenvoetbalschool Twente een demo-training van een uur. Er werden diverse oefenvormen uitgezet op het hoofdveld van De Bleek. De meiden werden verdeeld in groepen en werkten alle trainingsvormen af.

Na afloop van de training was er uiteraard volop gelegenheid om een handtekening en foto te scoren van de FC Twente-speler. Klik hier voor een overzicht van alle foto’s van deze avond.

Voorjaarsmodule v.v. Rigtersbleek

De demo-training werd georganiseerd ter promotie van de Voorjaarsmodule die op vrijdag 31 maart van start gaat. Op dit moment zijn er ruim veertig aanmeldingen voor de trainingsmodule die plaatsvindt op de locatie van v.v. Rigtersbleek. Wil jij ook deelnemen? Wees er dan snel bij, want er is slechts plaatst voor zestig deelneemsters. Klik hier om je aan te melden voor de Voorjaarsmodule 2017!

bottom of page