Najaarsmodule 2017 van start in september

StartFragment

De tien trainingen van de Voorjaarsmodule zijn alweer afgelopen en wij kijken vooruit naar het nieuwe seizoen. In het najaar van 2017 bieden wij namelijk op drie locaties weer de trainingsmodule aan en aanmelden is inmiddels mogelijk!


Trainingsmodule

De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de Najaarsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar. Een uniek concept in Oost-Nederland waarbij meiden met meiden trainen! Voor alle deelneemsters is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. Tijdens de tien trainingen van de Najaarsmodule staat techniektraining voorop. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.


Data

De Najaarsmodule gaat van start op vrijdag 22 september. De module bestaat uit tien trainingen, waarvan de laatste plaatsvindt op vrijdag 1 december. De training op vrijdag 27 september komt te vervallen in verband met de herfstvakantie. Bij Hardenberg ’85 vindt de training plaats van 18.00 tot 19.15 uur. Op de locaties van v.v. Rigtersbleek en SC Klarenbeek wordt er getraind van 17.30 tot 18.45 uur *.


Kosten

De kosten voor deelname aan de tien trainingen van de Najaarsmodule zijn €105,-. Voor de leden van de desbetreffende verenigingen geldt een korting van €20,- per persoon. Daarnaast hebben we een speciale actie voor deze module. Meld jij je namelijk aan samen met een vriendin of teamgenoot dan krijgen jullie beide €5,- korting. Klik hier om je aan te melden.


Groepskorting

Wil jij met het hele team of meerdere speelsters van jouw vereniging deelnemen aan de module? Neem dan contact op met Joost du Gardijn, zodat in overleg gekeken kan worden naar een prijs op maat.


Twijfel niet en zorg dat jij erbij bent in het Najaar! Per locatie is er ruimte voor maximaal 60 voetbalsters en gaat door bij een aantal van 30 deelneemsters. Klik hier om je aan te melden voor de Najaarsmodule 2017!* De tijden van de trainingen zijn nog onder voorbehoud.

EndFragment