Nog twee dagen tot de start van de Voorjaarsmodule

Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zover! Op Sportpark Rigtersbleek trappen we af met training één van de Voorjaarsmodule 2017 van de Meidenvoetbalschool Twente hieronder vind je alle benodigde informatie.

Betaling

De kosten voor de Voorjaarsmodule bedragen € 105,- per speelster. Het bedrag kan overgemaakt worden op IBAN-nummer NL28 RABO 0305 8796 42 (t.n.v. Stichting Meidenvoetbalschool Twente). Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om contant (en gepast) te betalen op vrijdag 31 maart.

Start

Vanaf 16.45 uur is er een iemand van de Meidenvoetbalschool Twente aanwezig bij de hoofdingang van Sportpark Rigtersbleek, te herkennen aan kleding waarop ons logo staat. Je wordt doorverwezen jou naar de kleedkamer waar jij je kunt omkleden en je spullen kunt achterlaten. De mensen die met jou meekomen kunnen alvast plaatsnemen op de tribune. Om 17.30 uur verwachten we alle deelneemsters op het hoofdveld en de ouders/begeleiders op de tribune. Daar zal Joost du Gardijn een openingswoord doen. Vervolgens gaan we om 17.45 uur aan de slag met de eerste training. De voetbaltraining duurt tot 19.00 uur. Na afloop van de training is er uiteraard om gebruik te maken van de kleedkamers en je hier te douchen en om te kleden.

FC Twente Vrouwen aanwezig

Lenie Onzia, speelster van FC Twente Vrouwen, is vrijdag aanwezig tijdens de eerste training van de Voorjaarsmodule. Zij komt onder andere een uitleg geven over het FC Twente Vrouwen EK. Meer hierover kun je alvast lezen op deze pagina:

Eetcafé Rigtersbleek

In het clubgebouw van v.v. Rigtersbleek, Het Paviljoen, is er elke doordeweekse dag de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke maaltijd voor slechts €6,- per persoon. Wil jij na afloop van de training nog een hapje eten? Dat kan! Het Eetcafé is namelijk geopend van 17.00 tot 19.00 uur. Kijk hier voor het menu en meer informatie.

Tot slot: op Facebook hebben we een fotoalbum gemaakt met foto’s van de deelneemsters aan de Voorjaarsmodule. Sta jij er nog niet tussen, maar wil jij ook graag je foto en gegevens met ons delen en in het Facebook-album staan? Stuur dan een e-mail met foto en informatie over jezelf naar manon@meidenvoetbalschooltwente.nl.

Wij kijken uit naar aankomende vrijdag! Tot dan!