Minisoccerbal & Smartgoals

Op vrijdag 22 september gaan we weer van start met de Najaarsmodule. Er worden tien trainingen aangeboden op de velden van v.v. Rigtersbleek, Hardenberg’ 85 en SC Klarenbeek. De week ervoor bieden we meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar de kans om gratis kennis te maken met ons bij Hardenberg ’85 en SC Klarenbeek. Aanmelden voor de gratis Open Training én de Najaarsmodule kan op onze website.

Tijdens de tien trainingen wordt er onder andere getraind met de Minisoccerbal. De Minisoccerbal is een voetbal verbonden aan een speciaal koord. Bij diverse betaald voetbalclubs wordt in de jeugdafdeling getraind met de Minisoccerbal Trainen met de Minisoccerbal betekent: verbeteren van je voetbal vaardigheden en met name je tweebenigheid. Meer informatie over de Minisoccerbal lees je hier.

Op de velden van v.v. Rigtersbleek maken we daarnaast tijdens enkele trainingen gebruik van de Smartgoals. Met de Smartgoals trainen we het bewustzijn, voetbalintelligentie, behendigheid en de reactiesnelheid. Alle informatie over deze effectieve en leuke trainingsmiddel vind je op de website van Smartgoals.

We kijken er weer naar uit om te starten over enkele weken, samen met enthousiaste en leergierige voetbalsters! Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel en zorg dat je erbij bent! Klik hier om je aan te melden.