top of page

Voorjaarsmodule 2018

De tweede helft van het voetbalseizoen is inmiddels weer in volle gang. Binnenkort gaan ook wij weer van start! Ook dit jaar bieden wij namelijk op drie locaties weer een trainingsmodule aan. Op 6 april starten we met de Voorjaarsmodule. Check alle informatie hieronder.

Trainingsmodule

De trainingsmodule wordt op drie locaties aangeboden: SC Klarenbeek, Hardenberg ’85 & v.v. Rigtersbleek. De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de Voorjaarsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar. Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. Tijdens de tien trainingen van de Voorjaarsmodule staat techniektraining voorop. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.

Data

De Voorjaarsmodule gaat van start op vrijdag 6 april 2018. De module bestaat uit tien trainingen, waarvan de laatste plaatsvindt op vrijdag 29 juni. Op vrijdag 27 april, 4 mei en 22 juni wordt er niet getraind in verband met de vakantie.

Kosten

De kosten voor deelname aan de tien trainingen van de Voorjaarsmodule zijn €105,-. Voor de leden van de desbetreffende verenigingen geldt een korting van €20,- per persoon. Daarnaast hebben we een speciale actie. Meld jij je namelijk aan samen met een vriendin of teamgenoot dan krijgen jullie beide €5,- korting. Wanneer er minimaal vijf speelsters van één vereniging zich aanmelden voor de module ontvangt iedereen €10,- korting.

Locaties

De Voorjaarsmodule wordt op drie locaties aangeboden op dezelfde data. Hieronder een overzicht van de locaties en bijbehorende trainingstijden per locatie.

Hardenberg ’85 | 18.00 – 19.15 uur

v.v. Rigtersbleek (Enschede) | 17.45 – 19.00 uur

SC Klarenbeek | 17.45 – 19.00 uur

bottom of page