Rabobank Clubkas Campagne: stem!

Meidenvoetbalschool Twente doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.


Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat klanten bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen. De Meidenvoetbalschool Twente hoopt zoveel mogelijk stemmen te krijgen om vervolgens nieuwe materialen voor de trainingen te kunnen aanschaffen.


Stemmen

Van 1 mei tot en met 31 mei kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Eind april ontvangen alle klanten vanaf 12 jaar een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor de Meidenvoetbalschool.


Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en oude dan 11 jaar? Breng dan je stem uit op Meidenvoetbalschool Twente. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard!


Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh.