Najaarsmodule 2018

Afgelopen week zijn we op de velden van Hardenberg ’85 en v.v. Rigtersbleek van start gegaan met de Voorjaarsmodule. De aankomende negen weken trainen enthousiaste en leergierige meiden elke vrijdagmiddag samen om zichzelf te ontwikkelen.


Ook in het najaar gaan wij uiteraard weer een trainingsmodule aanbieden. Op 21 september gaan we op drie locaties weer starten met het aanbieden van tien trainingen. Tijdens deze trainingen bieden wij wederom veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar. Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. Tijdens de tien trainingen staat techniektraining voorop. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.


De Najaarsmodule wordt op drie locaties aangeboden: SC Klarenbeek, Hardenberg ’85 & v.v. Rigtersbleek. Op 21 september t/m 30 november vinden de trainingen plaats. De training op 28 oktober komt te vervallen in verband met de herfstvakantie.


Aanmelden voor de Najaarsmodule kan vanaf nu! Klik hier om je aan te melden.