top of page

VOORJAARSMODULE 2019

In de tweede seizoenshelft bieden wij meiden van 7 t/m 16 jaar weer de mogelijkheid om hun voetbalskills te verbeteren! Weer tien extra trainingen voor enthousiaste en leergierige meiden, waarbij de nadruk ligt op techniek, passen en trappen én natuurlijk veel voetbalplezier.

Enschede

De Voorjaarsmodule gaat van start op vrijdag 12 april bij v.v. Rigtersbleek in Enschede.

De trainingen zijn elke vrijdag van 17.45 tot 19.00 uur.

De Voorjaarsmodule wordt ditmaal niet aangeboden op de velden van SC Klarenbeek en Hardenberg ’85. Joost du Gardijn: “We hebben mooie modules gehad in de regio Vechthal en Stedendriehoek. Veel enthousiaste, talentvolle en leergierige meiden waren hier van de partij. De samenwerking met de clubs was ook uitstekend en we zijn blij dat we hier veel trainingen hebben mogen geven. Voor de Voorjaarsmodule kiezen we er desondanks voor om al onze aandacht en energie te richten op de trainingsmodule in Enschede. Voor veel meiden zal dit misschien een teleurstelling zijn. Gelukkig bieden wij wel de mogelijkheid om tijdens het seizoen een clinic te geven bij verenigingen in deze regio’s. Als clubs en teams hierin zijn geïnteresseerd kunnen ze een e-mail sturen.”

Voorjaarsmodule

De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de trainingsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor de voetbalsters. Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.

Kosten

De kosten voor deelname aan de tien trainingen van de Voorjaarsmodule 2019 zijn slechts €99,-*. Daarnaast hebben we een speciale actie. Wanneer de meiden zich aanmelden met een vriendin of teamgenoot dan krijgen beiden een korting van €5,-. Bij meer dan vijf gezamenlijke aanmeldingen geldt er een hogere korting. Bovendien is er in overleg de mogelijkheid om een groepskorting te ontvangen wanneer een vereniging een compleet team aanmeldt. Neem contact met ons op over de kortingen bij aanmelding van meer dan vijf meiden.

Contact

Vragen over groepskorting of een clinic op locatie?

* Leden van v.v. Rigtersbleek krijgen korting en betalen € 85,- per persoon

bottom of page