top of page

Meidenvoetbaltoernooi 2019

De afgelopen seizoenen hebben we met veel plezier en succes een Meidenvoetbaltoernooi georganiseerd in de meivakantie. Ook dit jaar gaan we op de velden van v.v. Rigtersbleek in Enschede weer een toernooi organiseren voor meidenteams. Het toernooi vindt plaats op woensdag 1 mei 2019.

Deelname

Dit jaar zijn MO11 & MO13 teams van harte welkom om deel te nemen. In beide leeftijdscategorieën wordt er 7-tegen-7 gespeeld. Deelname aan het toernooi kost € 25,- per team. En let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Per leeftijdscategorie kunnen acht teams deelnemen. Voor de winnende teams zijn er uiteraard weer mooie prijzen te winnen. Ook zijn er prijzen voor de 'Beste speelsters', 'Beste keepsters' en de 'Dream teams'.

Tijden

De wedstrijden van de MO11 teams worden gespeeld tussen 09:00 en 12:00 uur. De MO13 teams nemen het in de middag tegen elkaar op tussen 13:00 en 16:00 uur. De tijden zijn onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen per leeftijdscategorie.

Aanmelden

Aanmelden voor het Meidenvoetbaltoernooi is vanaf nu mogelijk!

Stuur een e-mail naar joost@meidenvoetbalschooltwente.nl onder vermelding van Aanmelding toernooi. Noteer in de e-mail om welke vereniging en team het gaat. Na aanmelding sturen wij een bevestiging van deelname en t.z.t. volgt er een e-mail met gedetailleerde informatie betreffende het programma op deze dag.

bottom of page