top of page

NAJAARSMODULE 2019

Begin het nieuwe seizoen goed! Ook in 2019-2020 bieden wij meiden van 7 t/m 16 jaar weer de mogelijkheid om hun voetbalskills te verbeteren! Weer tien extra trainingen voor enthousiaste en leergierige meiden, waarbij de nadruk ligt op techniek, passen en trappen én natuurlijk veel voetbalplezier.

Enschede

De Najaarsmodule gaat van start op vrijdag 13 september bij v.v. Rigtersbleek in Enschede.

De trainingen zijn elke vrijdag van 17.45 tot 19.00 uur.

Najaarsmodule

De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de trainingsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor de voetbalsters. Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.

Kosten

De kosten voor deelname aan de tien trainingen van de Voorjaarsmodule 2019 zijn slechts €99,-*. Daarnaast hebben we een speciale actie. Wanneer de meiden zich aanmelden met een vriendin of teamgenoot dan krijgen beiden een korting van €5,-. Bij meer dan vijf gezamenlijke aanmeldingen geldt er een hogere korting. Bovendien is er in overleg de mogelijkheid om een groepskorting te ontvangen wanneer een vereniging een compleet team aanmeldt. Neem contact met ons op over de kortingen bij aanmelding van meer dan vijf meiden.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE NAJAARSMODULE >>>

Contact

Vragen over groepskorting of een clinic op locatie?

Stuur een e-mail naar Joost du Gardijn >>>

* Leden van v.v. Rigtersbleek krijgen korting en betalen € 85,- per persoon

bottom of page