top of page

Unieke kans: verkorte Voorjaarsmodule

Op vrijdag 12 april zijn we gestart met de Voorjaarsmodule 2019. Met vijftig enthousiaste en leergierige meiden, van 7 t/m 16 jaar, hebben we afgetrapt bij v.v. Rigtersbleek. Er hebben al twee fanatieke en leerzame trainingen plaatsgevonden. De meiden hebben hier veel plezier aan beleefd met elkaar, en ook onze trainers genoten zichtbaar van het enthousiasme van de voetbalsters.

We kijken uit naar de resterende trainingen. En ook jij kan er nog bij zijn! Voor de meiden die net te laat waren met aanmelden hebben we nog een laatste kans om deel te nemen. Wil jij ook nog zeven keer trainen, samen met andere meiden, onder leiding van deskundige en bevlogen trainer? Trainingen met veel individuele aandacht, balcontacten en leermomenten!

Grijp dan deze laatste kans!

Meld je voor 10 mei aan voor de verkorte Voorjaarsmodule, zodat ookj jij nog zeven trainingen deel kunt nemen. Zeven trainingen om jouw techniek te verbeteren, jezelf als voetbalster ontwikkelen én veel plezier te beleven op het veld met de andere meiden!

Op vrijdag 10 mei kun jij aansluiten bij de Voorjaarsmodule. De zeven trainingen die nog op het programma staan tot en met 21 juni ben jij erbij! We trainen van 17:45 tot 19:00 uur op de velden van v.v. Rigtersbleek. Om deel te nemen betaal je slechts € 69,- en ook kun je uiteraard profiteren van de kortingsactie: meld je aan met een vriendin of teamgenoot en ontvang beide een korting van € 5,-.

bottom of page