top of page

Voorjaarsmodule 2020

Ook in het voorjaar bieden wij meiden van 7 t/m 16 jaar weer de mogelijkheid om hun voetbalskills te verbeteren! Negen extra trainingen voor enthousiaste en leergierige meiden, waarbij de nadruk ligt op techniek, passen en trappen én natuurlijk veel voetbalplezier.

Enschede

De Voorjaarsmodule gaat van start op vrijdag 17 april bij v.v. Rigtersbleek in Enschede.

De trainingen zijn elke vrijdag van 17.45 tot 19.00 uur.

Op 22 mei is er geen training. Deze training wordt ook niet op een later moment ingehaald. De Voorjaarsmodule bestaat dan ook uit negen trainingen in plaats van de gebruikelijke tien trainingen. Uiteraard zijn de kosten hierop aangepast. De laatste training van de Voorjaarsmodule 2020 is op vrijdag 19 juni.

Voorjaarsmodule

De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de trainingsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor de voetbalsters. Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.

Kosten

De kosten voor deelname aan de tien trainingen van de Voorjaarsmodule 2020 zijn slechts € 89,-*. Daarnaast hebben we een speciale actie. Wanneer de meiden zich aanmelden met een vriendin of teamgenoot dan krijgen beiden een korting van € 5,-. Bij meer dan vijf gezamenlijke aanmeldingen geldt er een hogere korting. Bovendien is er in overleg de mogelijkheid om een groepskorting te ontvangen wanneer een vereniging een compleet team aanmeldt. Neem contact met ons op over de kortingen bij aanmelding van meer dan vijf meiden.

Contact

Vragen over groepskorting of een clinic op locatie?

* Leden van v.v. Rigtersbleek ontvangen korting en betalen per persoon € 75,-.

bottom of page