top of page

Najaarsmodule 2020

UPDATE 13 September 2020

Helaas hebben we, mede in verband met de coronamaatregelen, moeten besluiten om ook de Najaarsmodule te annuleren. Op vrijdag 2 april zal de Voorjaarsmodule 2021 van start gaan. Klik hier om je hiervoor aan te melden >>>


Helaas. In verband met het coronavirus kon onze Voorjaarsmodule dit jaar niet doorgaan. Maar goed nieuws! De Najaarsmodule gaat door! Meiden van 7 t/m 16 jaar krijgen weer de mogelijkheid om hun voetbalskills te verbeteren!

Negen extra trainingen voor enthousiaste en leergierige meiden, waarbij de nadruk ligt op

techniek, passen en trappen én natuurlijk veel voetbalplezier.

Enschede

De Najaarsmodule gaat van start op vrijdag 18 september bij v.v. Rigtersbleek in Enschede. De trainingsmodule bestaat uit negen trainingen. De laatste training is op vrijdag 13 november. De trainingen zijn elke vrijdag van 17.45 tot 19.00 uur.

Najaarsmodule

De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de trainingsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor de voetbalsters. Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.

Kosten

De kosten voor deelname aan de negen trainingen van de Najaarsmodule 2020 zijn slechts € 89,-*. Daarnaast hebben we een speciale actie. Wanneer de meiden zich aanmelden met een vriendin of teamgenoot dan krijgen beiden een korting van € 5,-. Bij meer dan vijf gezamenlijke aanmeldingen geldt er een hogere korting. Bovendien is er in overleg de mogelijkheid om een groepskorting te ontvangen wanneer een vereniging een compleet team aanmeldt. Neem contact met ons op over de kortingen bij aanmelding van meer dan vijf meiden.

VROEGBOEKKORTING

Meld jij je aan voor 25 augustus 2020? Dan ontvang je 9 euro korting op jouw inschrijving en betaal je slechts € 80,-.

Contact

Vragen over groepskorting of een clinic op locatie?

* Leden van v.v. Rigtersbleek krijgen korting en betalen € 75,- p.p.

bottom of page