top of page

Voorjaarsmodule 2021

In verband met de coronamaatregelen hebben we tot onze spijt moeten besluiten om ook de Voorjaarsmodule 2021 te annuleren. We hopen de Najaarsmodule dit jaar wel door te laten gaan. Meer informatie hierover volgt later.


Helaas hebben we, mede in verband met de coronamaatregelen, moeten besluiten om ook zowel de Voorjaarsmodules als de Najaarsmodule te annuleren. We kijken daarom alvast vooruit naar het nieuwe jaar. Hopelijk laat de situatie het toe om in april 2021 meiden van 7 t/m 16 jaar weer de mogelijkheid te bieden om hun voetbalskills te verbeteren!

Negen extra trainingen voor enthousiaste en leergierige meiden, waarbij de nadruk ligt op

techniek, passen en trappen én natuurlijk veel voetbalplezier.

Enschede

De Voorjaarsmodule gaat van start op vrijdag 2 april bij v.v. Rigtersbleek in Enschede. De trainingsmodule bestaat uit negen trainingen. De laatste training is op vrijdag 13 november. De trainingen zijn elke vrijdag van 17.45 tot 19.00 uur.

Voorjaarsmodule

De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de trainingsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor de voetbalsters. Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.

Kosten

De kosten voor deelname aan de negen trainingen van de Voorjaarsmodule 2020 zijn slechts € 89,-*. Daarnaast hebben we een speciale actie. Wanneer de meiden zich aanmelden met een vriendin of teamgenoot dan krijgen beiden een korting van € 5,-. Bij meer dan vijf gezamenlijke aanmeldingen geldt er een hogere korting. Bovendien is er in overleg de mogelijkheid om een groepskorting te ontvangen wanneer een vereniging een compleet team aanmeldt. Neem contact met ons op over de kortingen bij aanmelding van meer dan vijf meiden.

Contact

Vragen over groepskorting of een clinic op locatie?

* Leden van v.v. Rigtersbleek krijgen korting en betalen € 75,- p.p.

Comments


bottom of page